Dostrenta - Instal·lacions i domòtica

La Domòtica és un sistema elèctric creat per a la gestió intel·ligent d'habitatges o edificis.

Capaç de gestionar, mesurar, controlar, mostrar i vigilar la seva llar o negoci en tot moment des de l'interior o des de qualsevol lloc del món.

Permet la reducció de costos en la instal·lació i augmentar l'estalvi energètic.
Les instal·lacions domòtiques, ens permeten gestionar: il·luminació, persianes i tendals, climatització, circuit de vídeo-vigilància, alarmes tècniques des de la seva iPhone, iPad o pantalla tàctil.

Quant a la climatització som especialistes en instal·lacions, manteniment i reparació de sistemes de calefacció, aire condicionat i energia solar.

Reparem qualsevol tipus d'avaria elèctrica en la seva llar o negoci.

Realitzem instal·lacions i ampliacions, així com la implantació de la tecnologia LED, pensant sempre en l'estalvi energètic de fins a un 70% en el rebut de la llum.

Lampisteria: reformem la instal·lació del seu bany o cuina i reparem o substituïm el grup de pressió del seu jardí particular o comunitari, substitució d'escalfadors, aixetes i reparació de fugides d'aigua en la seva llar o domicili.

Instal·lació i manteniment d'equips de tractament d'aigua i *osmosis, allargant la vida útil dels seus electrodomèstics així com la seva utilització com a aigua potable.

Amb més de 20 anys d'experiència ens adaptem les necessitats dels nostres clients, sent molt acurats amb el medi ambient.

Contacte:

Dostrenta
instal.lacions i domòtica
C/ Cavite, 20-22 Baixos, 2n
08191 Rubí

Teléfon 622.811.438
email: info@dostrenta.com
Página web: www.dostrenta.com